ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


Хотел " Ястребец "

» Населено място: Боровец
» Община: Самоков
» Регион: София
» Телефон: 075032900
» Моб. телефон: 075032212
» Сайт: www.hotelyastrebets.bg

Хотел Ястребец Уелнес & СПА - единственият хотел в България част от веригата Small Luxury Hotels of the World!
Small Luxury Hotels of the World е ненадмината колекция от над 400 хотела в 70 страни, предлагаща неизчерпаемо разнообразие от изключителни преживявания. Всеки от хотелите е имот с уникален дух и чар, посветен на единствения стандарт за безупречност, гарантиращ на гостите ненадминато ниво на качеството на услугите и лукса във всяка част от света .

Хотел Ястребец Уелнес и СПА сгушен във величествената Рила планина. Хотелът разполага с 35 стаи с тераса, разкриваща смайваща гледка към пистата или към вековната борова гора. Всяка от стаите е обзаведена с плазмен TV, мини бар, интернет, телефон и сейф. Хотел Ястребец разполага с единствения по рода си за Боровец спа център. В него всеки може да избяга от стреса на забързаното ежедневие и да се отдаде на пълно спокойствие и релаксация.  

Хотелът има конферентна зала до 70 места, с действаща камина и отварящи се прозорци - мултифункционална, оборудвана с мултимедийна техника и може да бъде приспособена за конкретния тип мероприятие.  Бягството от стреса не отдалечава от удоволствието да се грижим за спортната си форма. Хотелът предлага неизчерпаем ресурс от съоръжения за спорт, отдих и изкушаващи предложения за нови преживявания сред естествен планински декор.


Офертата е прочетена: 6224 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:Вип оферти
Къща за гости " Мая "
Къща за гости "Дом Петкови"
Дом " Петкови "
Асенова крепост
Хотел " Кълвачеви "
Хотел Комплекс "Воеводски"
Тайната на Котел
Къща " Равеста "
ТОП 5 на СПА дестинациите в България