ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


Михаиловата къща

» Населено място: Елена
» Община: Елена
» Регион: Еленски балкан
» Телефон: 0878840347
» Моб. телефон: 0878840348
» Сайт: www.plavanbg.com/guesthouse

Уморихте се от шума, напрежението, еднообразието, динамиката и скуката на ежедневието си? Елате при нас в планината, в еленския край! Елате на почивка в балкана, елате на релакс, елате сред планинската природа, елате и откриите забавления!(Предлагаме разходки, велотуризъм, екопътеки, реки и водопади, поляни и гори, ски писти, риболов, гъбарство, фотография.) "Михаиловата къща" е разположена в балканското село Буйновци, което се намира на 11 км от град Елена. То е обградено от планински върхове със ски писти, горски пътеки, реки и зелени поляни. Планинската природа е благоприятна за излети и отдих. Семейната къща за гости предлага уют, вкусна кухня (със специалитети типични за еленския край), забавления, организирани разходки сред природата, ловен и риболовен туризъм.
Персоналът е на ваше разположение по всяко време на денонощието, за да ви достави максимално удоволствие, емоции и почивка. За посетителите (от отдалечените от еленския балкан райони), предлагаме организирани посещения на забележителности от великотърновска област.

Екстри: сателитна телевизия във всяка стая; собствен санитарен възел(за всяка стая); паркинг, условия за самостоятелно приготвяне на храната/приготвяне в ресторант утопление(за зимата)/прохлада през лятото


Офертата е прочетена: 5724 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:Вип оферти
Къща за гости "Дом Петкови"
Дом " Петкови "
Къща за гости " Мая "
Асенова крепост
Хотел " Кълвачеви "
Хотел Комплекс "Воеводски"
Къща " Равеста "
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Тайната на Котел