ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


Комплекс " Чардаците "

» Населено място: Керека
» Община: Дряново
» Регион: Габровски Балкан
» Телефон: 0886647406
» Моб. телефон: 0896866252
» Сайт: www.chardacite.hit.bg

Комплекс “Чардаците”прима гости целогодишно-категория една звезда. Селото се намира в Централна Стара планината 17км. от град Велико Търново и на 8км. от гр. Дряново,разположено сред красивата природа на Балкана. Спокойствието и чистият въздух ви гарантират идеални условия за почивка,разходка и посещение на исторически и архитектурни паметници . Двуетажнатакъща предлага места за общо 15 души : 2 стаи с 3 легла, 1 спалня , 1 студио състоящо се от 2 стаи със самостоятелен санитарен възел, 2 санитарни възела по 1 на всеки етаж и един за механата. За доброто прекарване на гостите къщата разполага с: локално парно, цифрова телевизия , тераса с чудесен изглед, голям двор с възможност за различни развлекателни игри и отдих, летен детски кът, открит басейн  и барбекю.

 Къщата разполага с механа с камина и барбекю.Механата е обзаведена в традиционен битов стил с капацитет 15 души, оборудвана кухня с възможност за самостоятелно приготвяне на храна или храна по поръчка приготвена във механата. Механата работи и като заведение и предлага приготвяне на местна и национална кухня. Приготвяне на храна по заявка. Зареден бар с алкохолни и безалкохолни напитки на атрактивни цени. Селото дава възможност за разходки,колоездене и красиви места за пикник.

Във село Керека се намира един от най-старите паметници на братята „Кирил и Методий”. В близост се намират екопътеки, Дряновският манастир и пещерата “Бачо Киро”, хълмът “Царевец” и други исторически и природни забележителности.Офертата е прочетена: 14788 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:Вип оферти
Асенова крепост
Къща " Равеста "
Хотел Комплекс "Воеводски"
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Къща за гости " Мая "
Тайната на Котел
Хотел " Кълвачеви "
Къща за гости "Дом Петкови"
Дом " Петкови "