ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


" Станимировата къща "

» Населено място: Горен Еньовец
» Община: Велико Търново
» Регион: Велико Търново
» Телефон: 061292210
» Моб. телефон: 0878969002
» Сайт: www.stanimirovatakashta.com

 
Ст. Баргазовата къща е истинско райско кътче за почивка сред живописната природа на село Горен Еньовец, Великотърновско. Тя се намира на 20 км. от Велико Търново в непосредствена близост до река Еневица. На границата на 3 общ.- Търново, Трявна и Дряново до последните две има стари коларски пътища. Пристигането става по-маршрута- В. Търново, Килифарево след 1км оклоняване към с. Габровци и след това по-тесен но асфалтиран път 6км до Ст. Баргазовата Къща. Къщата разполага с 3 двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, тераси, телевизор мини бар и 4 двойни стаи с общ санитарен възел Тя има безсрочен серитфикатза категориядве звезди и чудесни условия. Разполага с механа 20 гости, която може да бъде наемана за празнуване на различни празници. Кухнята е изключително вкусна, като се залага на екологични храни. Основните хранителни продукти се произвеждат в собствената ферма. Гости които желаят да си приготвят сами , могат да го правят в добре оборудвана кухня. Разполагаме също с барбекю, пещ и руски мангал. Тук не само може да избягате от ежедневието сред девствена природа, а има възможности за забавления. От къщата тръгват 2-3 екопътеки докрасиви местности. Ако искате да усетите обаянието на дивата природа и да е насладите на прелестите на Предбалкана, си подарете разходка 3 часа по дълъг 10- километров маршрут през гората. Затуриститеи гъбарите районът е истински рай, защото има невероятно изобилие от гъби и билки Ако искате да усетите българския дух в района са няколко манастира - Килифаревски, Дряновски, Плаковски и Капиновски.. Който мечтае да се отдаде на пълен релакс, в Станимировата къща имабасейн 8х2х160,който гарантира през лятото прохлада и желания тен. Имаме тенис маса на открито с подходящо място и за кибиците, също и люлка за двама, която може и да се превърта, за по-емоционалните.

Ст. Баргазовата къща се намира в регион, където в радиус от 10 км. от 50 години не е извършвана стопанска дейност. Тя се намира на над 400 м.н.в. и околността се слави от древни времена с кристалният си въздух. Туристическият обектразполага със специален сертификат за чистата на въздуха, издаден през 2005 г. от Регионалната инспекция по околна среда-В.Търново.

Къщата е идеално място за следоперативно възстановяване и деца с белодробни заболявания, ефекта от престоя е удивителен. Кристално чистия въздух, невероятната тишина в съчетание с прекрасни условия за риболов, гъбарство, билкарство, диви горски плодове, правят почивката Ви в Ст. Баргазовата къща незабравима!

Цените на човек са от 10-20лв. Селото се състои от двама постоянни жители, стопанката и стопанина на къщата. Идеално за хора отдадени на себе си, все едно времето е спряло!!!


За нас приятната Ви почивка е задължение!  


Офертата е прочетена: 6935 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:Вип оферти
Хотел Комплекс "Воеводски"
Къща " Равеста "
Асенова крепост
Тайната на Котел
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Къща за гости " Мая "
Дом " Петкови "
Къща за гости "Дом Петкови"
Хотел " Кълвачеви "