ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


Почивка в Боровец

» Населено място: Боровец
» Община: Самоков
» Регион: София
» Телефон:
» Моб. телефон:
» Сайт:

Искате да изберете подходяща дестинация за планина през летния сезон? Може да ви се струва банално или дори повтарящо се, но Боровец е един отличен избор. Дори да не сте тръгнали на планинска разходка, а искате просто да се разходите из природата, Боровец може да ви предложи и това. Едва на 70 км. от София, този курорт е предпочитан за голяма част столичани, което означава, че можете да намерите голямо разнообразие от хотели и места за отдих и почивка.

Ако сте любители на планинските преживявания, Боровец има решение за вас — връх Мусала. Неговите 2925м. го правят най-високият в България, но и на Балканския полуостров. Вече сте го покорявали и сте виждали прекрасните гледки, които разкрива? Тогава може да ви предложим и връх Мальовица. Само с няколкостотин метра по-нисък, той може да ви покаже изключителни отвесни стени за катерене, както и писти за ски пускане в свободен стил. Това не е за вас? Нищо, ще намерите нещо подходящо за вашия вкус.

Може би сте любители на старинните постройки? Дворецът „Царска Бистрица”, Рилски манастир, Бельова църква и още няколко могат да удовлетворят вашият вкус. Всяка една от тях крие своите тайни и дългогодишна история. Подходящи за огледи както със семейството, така и само за двама. Във всяка една от тях можете да видите по нещо уникално.
Ами за тези от вас, който обичат природата, но не обичат да се катерят по планини и скали, Боровец може да ви предложи  да видите и дълбокото. Седемте рилски езера са отличен пример за това. Определено забележителност, която си заслужава да се види. Езера познати на цяла европа със своята красота. Ако искате да добавите към почивката си релаксация и успокоение, това може да ви бъде предоставено от село Белчин Баня. Това е село разположено на 25 км от Боровец и както идва от името му, в него се намират термални извори с доказан благоприятен ефект върху опорно-двигателната система. Без значение, дали млади или стари, всеки може да помогне на тялото си с един уникален масаж в термалните води.

Толкова много хубави места, толкова много за посещение, как да достигнете до всичко? Трябва ви добър хотел за почивка. Естествено к.к. Боровец предлага изключително разнообразие с повече от 80 хотела, като най-ниската цена за преспиване се счита да е 13 лева. За тези от вас, които обичат лукса и удобствата, можем да предложим Хотел Ястребец Уелнес и Спа. Разполага наистина с качествени услуги, точно и коректно обслужване без намусени служители. Да добавим, че хотела предлага и спа, което може да се комбинира много добре с близките минерални извори в селото.


Офертата е прочетена: 4574 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:Вип оферти
Къща за гости "Дом Петкови"
Къща за гости " Мая "
Хотел " Кълвачеви "
Хотел Комплекс "Воеводски"
Къща " Равеста "
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Асенова крепост
Дом " Петкови "
Тайната на Котел