ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


Подарете си една ползотворна почивка в Родопите

» Населено място: Родопи
» Община: Родопи
» Регион: Родопи
» Телефон:
» Моб. телефон:
» Сайт:

Избягайте от ежедневния стрес и напрежение в службата и се насладете на последните слънчеви лъчи, напомнящи за прекрасното лято, изпълнено с безкрайни мигове, споделени с най-близките си хора.

И тъй като знаем, че отпуските отдавна приключиха, единственото, което сякаш ни остава са разкошните уикенди, в които традиционно се отдаваме на любими храни и незаменими моменти със семейството си.

Сивото ежедневие изпива сякаш и последния останал живец у нас, ето защо е време да изненадаме близките си с една разкошна почивка в планината, чиято магнетична сила ще изкорени плевела на умората, лошото настроение и мрачни мисли, наместили се в съзнанието ни.

Свеж въздух, пъстър пейзаж, бистри рекички – как бихме могли да се откажем от това богатство, подарено ни така щедро от природата?

Откъснете се от градската среда, отдавайки се на една двудневна разходка из Балкана, след която вие и семейството ви ще се чувствате преродени!

Макар и ефимерно, бягството от цивилизацията и суетата, бидейки нейна сестра, представлява повече от необходима душевна терапия, която ще ни помогне да се изправим отново на крака.

Родопите – очарователна и дива земя, която си струва да покорите!

Водопадът, село Киселчово - природното величие, сякаш останало в сянка, се намира в близост до гръцката граница. Походът до водопада продължава не повече от 30 минути, а гледката, която се открива пред очите на посетителите е просто вълшебна.

Връх Орфей

Славният и гордо извисяващ се връх бива вторият по височина в Родопите. Покоряването му представлява едновременно сериозно изпитание и приятно предизвикателство, в което туристите обожават да се впускат. Планинският преход отнема приблизително 4 часа, което разбира се съвсем не може да уплаши истинските любители на планината и приключенията.Офертата е прочетена: 4347 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:Вип оферти
Къща за гости "Дом Петкови"
Тайната на Котел
Хотел " Кълвачеви "
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Къща за гости " Мая "
Дом " Петкови "
Хотел Комплекс "Воеводски"
Асенова крепост
Къща " Равеста "