ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


Пътеката вкъщи или в планината

» Населено място: Габрово
» Община: Габрово
» Регион: Габрово
» Телефон:
» Моб. телефон:
» Сайт:

Няма начин, поне един от вас да не тренира тялото си. Фитнес, спорт по желание или нещо подобно, все се намира някой. Ползите от спорта са много, фитнеса също помага, но ние няма да се фокусираме върху това. Ще разгледаме по-скоро разликата между пътеката вкъщи и тази в гората сред природата.

Сега, преди да кажат всички от вас, че сред природата няма какво да сравняваме някаква изкуствена пътека, просто не бързайте толкова. Да, правилно е до някъде, но с нашето натоварено работно ежедневие, просто не е винаги възможно.

Да започнем с това, че сред природата, просто наистина няма равна. Това си е изобщо друга среда в сравнение с офиса или вкъщи. Можете да се разходите, да видите нещо интересно и красиво, зависи къде ходите, дали посещавате всеки път едно и също място или обичате да откривате нови. Добре, всичко красиво и хубаво, но има няколко проблема, от гледна точка на работата ви и самите вас. Първо, навън сте и се движите. Проблем номер едно, е, че ще се изпотите, с малко късмет може да се изцапате, изобщо нищо ободрително, за предстоящата среща с шефа или с колегите от борда. Някак си неприемливо е да отидете и да миришете на пот. Проблем номер две, е, че ще се забавите. Ще се спрете някъде, ще се загледате нещо или дори може да срещнете колега бегач и всичко се забавя и губите от важното за вас време.

Естествено, не всеки е толкова зает и взискателен, но ние просто разделяме плюсовете и минусите на двете упражнения. Наистина сред природата е далеч по-красиво от всяко изкуствено или домашно упражнение, но и то си има своите недостатъци. Ако можеше и само да бягате около блока, още по-добре.

Сега за любителите на пътеката. Тя също не е толкова лоша, но не можете да изпитате чистотата на чистия, природен въздух, на чистия въздух от планината и изобщо, да се насладите на природните гледки. Пътеката е точно обратно на планинското бягане. Пак, ще се изпотите, но пътя от пътеката до банята е далеч по-кратък, от колкото от гарата, до която сте бягали и вкъщи. Разстоянието също е важно. Даже, ако сте прекалено активни и можете да правите няколко неща наведнъж, може да изгледате и няколко нови филми. Защо не? Бягането за някой хора е начин на живот и дали, ще е вкъщи пред телевизора или на пистата или сред борчетата и липите в гората, това си е изцяло ваш избор.

И двете упражнения имат своите минуси и плюсове, така, че е само вашето желание, което да ви каже, кое да изберете.Офертата е прочетена: 4283 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:Вип оферти
Къща " Равеста "
Дом " Петкови "
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Къща за гости "Дом Петкови"
Хотел Комплекс "Воеводски"
Тайната на Котел
Асенова крепост
Къща за гости " Мая "
Хотел " Кълвачеви "