ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


Хотел " Аркан Хан "

» Населено място: Триград
» Община: Смолян
» Регион: Девин
» Телефон: 032640205
» Моб. телефон: 0886908912
» Сайт: www.arkantours.com

Хотел Аркан Хан е мястото, където непреходните ценности и уют се съчетават със съвременния стил. Това е място, където времето спира, а сетивата се отварят.Насладaта от сутрешно кафе, докато мъглите се вдигат, а слънцето полазва нежно по баира, от следобеден коктейл докато конете препускат на фона на красивия залез или от топлината на горящата пещ и ароматът на домашно приготвена храна ни изпълва с радост и хармония.

Описание на хотела: Изхождайки от идеята за индивидуалност, всяка стая носи свой дух и атмосфера различна от останалите. Тишината и уединеността дават възможност за пълноценна почивка и непосредствен контакт с природата.Разполагаме с 11 стаи, 5 апартамента, многофункционална зала с интернет. Ароматът на вкусно приготвена храна и току-що изпечен хляб се носи из въздуха. Домашните гозби и Родопските специалитети на ресторанта са подбрани с грижа и уважение, и приготвени с умение и вдъхновение.

Конната база на хотела, ще ви предложи едно наистина незабравимо приключение, след което, ако имате нужда да отпуснете сетивата си в зеленината на гората, може да се насладите на освежаваща напитка от летен бар Самар, приготвена специално за вас!

Предложенията ни за вашето свободно време са: Почасова езда и обучение, Посещение на пещера „Дяволско гърло, Посещение на „Ягодинска пещера”, Посещение на необлагостроените етажи и зали „Ягодинска пещера” по алпийски способ , Посещение по алпийски способ на необлагостроената„Харамийска пещера” Преминаване на "Виа ферата" (Железен път в скалата), Преход по пресечена местност с високо проходими джипове по различни маршрути, Спускане по „тролей” поТриградското ждрело, Посещение на музея на мечката-с.Триград, Стрелбас лък и още много....


Офертата е прочетена: 4201 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:Вип оферти
Къща " Равеста "
Къща за гости "Дом Петкови"
Хотел " Кълвачеви "
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Къща за гости " Мая "
Асенова крепост
Хотел Комплекс "Воеводски"
Дом " Петкови "
Тайната на Котел