ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


ТОП 5 на СПА дестинациите в България

» Населено място: Велинград
» Община: Велинград
» Регион: Родопи
» Телефон:
» Моб. телефон:
» Сайт:

Ако наистина си мислите, че България не е отличното място за СПА туризъм, то със сигурност ще промените мнението си след като прочетете тази статия. Тук ще Ви представим най-добрите дестинации, които можете да изберете за своята уникална СПА почивка. Това са красиви градчета или големи градове, където освен чистия въздух и здравословните минерални басейни, Вие ще се докоснете до природата по невъобразим и изключително приятен начин.

№5 - Сапарева Баня

Сапарева Баня е разположена съвсем близо до една от най-красивите планини на България – Рила. Това е много добро място да прекарате своята СПА ваканция, тъй като там се намира една от най-лечебните минерални води в страната. Природата е красива и наблизо са някои големи туристически забележителности и екопътеки – перфектно за хора, които обичат дългите туристически разходи, а след това релакс в минералния басейн или масаж.

№4 - Велинград

Велинград е град с красива природа и много добри СПА хотели. Там можете да се насладите на една много релаксираща почивка – мястото е много спокойно и с голяма надморска височина. Налични са туристическите природни забележителности, както и малки поляни и пътеки. Ще останете впечатлени от хотелите, препоръчваме Ви Хотел Свети Спас Велинград

№3 - Бургас

Бургас е един от най-красивите и оживени морски градове в България е и отлична дестинация за СПА екскурзия. Налични са разнообразие от хотели, предлагащи уникални СПА услуги – лечебни масажи и калните басейни, с които всъщност Бургас печели много туристи от страната и дори света. Градът е особено подходящ за хора, които не обичат прекаленото спокойствие.

№2 - Сандански

Сандански има изключително приятен климат, който е отличен за лечение на всякакви заболявания- от леки настинки, преминавайки през усложнени респираторни и стигайки до тежките. Водата има изключителни качества, а природата просто ще Ви изуми! Градският парк е повече от удивителен и живописен, а това съвсем не е всичко. Ще се изненадате от СПА услугите там, горещо препоръчваме дестинацията за Вашата релаксираща почивка.

№1 - Хисар

Дойде време и за първото място в нашата класация. Тук говорим за място, съдържащо необичайна енергия и много, много паркове и зелена площ. Историята на града е впечатляваща. Изключително спокойно място – перфектно за хора, които обичат да релаксират и да се наслаждават на леки разходи. Някои от хотелите притежават минерални басейни, подходящи за всякакви болести и неразположения, както и за профилактика. Повече от идеално за романтична СПА екскурзия или за семейна почивка.

Това бяха 5-те от най-добрите СПА дестинации в България. Естествено, в България има много повече, но тук сме събрали най-доброто. Няма да съжалявате в никакъв случай, независимо кой град ще посетите.


Офертата е прочетена: 18787 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:Вип оферти
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Къща за гости " Мая "
Хотел " Кълвачеви "
Къща " Равеста "
Асенова крепост
Дом " Петкови "
Тайната на Котел
Хотел Комплекс "Воеводски"
Къща за гости "Дом Петкови"